Klik commerce Beograd
B2B

Reklamne torbe i rančevi - neodoljivi pokloni za kupce

10-6-2020 12:05:57

Torbe i rančevi su svakako vrlo poštovani pokloni koje nijedan klijent neće odbiti. Njihovo poklanjanje uglavnom predstavlja vrlo pažljiv gest kompanije obzirom da se ima u vidu sama primena torbe.

Reklamne torbe i rancevi

Tip torbe za brendiranje treba birati spram karakteristika ciljne grupe, sektora vaše delatnosti, ali i sezonskih potreba. Najpre probajte da predvidite čemu bi se vaši klijenti najviše obradovali, a da pritom najduže i najbolje prezentuju vaš brend.

Predstavljamo vam najčešće štampane torbe i njihove specifičnosti u ulozi reklamnog materijala.

Torbe za kupovinu ili cegeri

Torbe za kupovinu ili cegeri su vrlo povoljne, ali se veoma često baš one koriste kao reklamni materijal. Ukoliko imate prodavnicu robe široke potrošnje ili bilo kakvu drugu gde vam je ciljna grupa žene koje brinu o domu, torbe za kupovinu ili cegeri, su pun pogodak.

Takve torbe će biti sasvim sigurno dosta korišćene i to na pravim mestima, u megamarketima i pijacama.

Baš tamo gde su vam potencijalni klijenti koji bi mogli da je vide u prolazu i upoznaju se sa vašim brendom.

Sportski rančevi

Reklamni rančevi su uvek dobitna kombinacija jer imaju široku primenu kod klijenata svih godina. Sportski rančevi su zgodni za poklon kod delatnosti vezanih za fitness, sport, IT, ali i kod proizvoda i usluga koje su u svakodnevnoj upotrebi.

Rančevi mogu biti oni jednostavniji sa podesivom vrpcom, u koje možete spakovati samo patike za sport, manji sportski rančevi pogodni za kraća putovanja i izlete, ali i vrlo ozbiljni rančevi sa ojačanjem za laptop.

U zavisnosti od palnirane namene rančevi mogu biti i vrlo povoljan i efektan poklon koji će klijenti prosto obožavati.

Torbe za laptop i dokumenta

Seminari i konferencije su mesta koja omogućavaju izvanrednu promociju brenda naročito kod nekih privrednih sektora. Poklon koji klijenti ili budući saradnici dobiju tom prilikom omogućava da se izrečeno na konferenciji ili seminaru mnogo duže pamti.

Konferencijske torbe su vrlo čest marketinški materijal u farmaceutskim i medicinskim kompanijama koje svoje proizvode promovisu putem konferencija.

Konferencijske torbe su idealan poklon uz rokovnik i obilje prospekata. Ove torbe su nešto uže, namenjene pre svega nošenju veće količine dokumenata. Baš kao takve su vrlo primenjive i inače u životu, te se često koriste, što omogućava dobru vidljivost vašeg brenda.

Torbe za laptop su idealan poklon za klijente koji su moderni poslovni ljudi, naročito ako se radi o IT sektoru, dizajnu ili građevini. Vaši klijenti će vam biti veoma zahvalni na kvalitetnoj torbi sa ojačanjem u koju mogu bezbedno da smeste svoj laptop.

Rashladne i torbe za plažu

Ako pažljivo planirate letnju kampanju brenda neophodno je da reklamni materijal prilagodite okolnostima, odnosno letnjoj sezoni. Budući da su leti svi opušteniji i manje formalni, reklamni materijal koji će imati primenu na letovanju i letnjim izletima je pun pogodak.

Može se reći da sezona letnjeg reklamnog materijala kreće pred Prvi maj i traje tokom celog leta.

Ako se odlučite za brendiranje rashladne torbe imajte u vidu da će se vaš poklon koristiti godinama i da je ulaganje u marketing kumulativno. Zadovoljni klijenti će se i sledeće godine rado setiti dobrog iskustva sa vašim brendom, barem kad ugledaju poklon torbu.

Torbe za plažu su vrlo pogodne za sve tipično ženske brendove, butike, kozmetičke salone, kozmetičke preparate i slično. Žene sa ponosom ističu ime brenda koji im omogućava da lepo izgledaju i da se dobro osećaju, što je odlično za brend.

Klik commerce pruža širok izbor reklamnog materijala, a ljubazni komercijalisti će vam pomoći da izaberete ono što vam najviše odgovara.

« Štampa na šoljama za bolji imidž firme

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Društvene mreže
All rights reserved
Developed by SoftArt
Nazad na vrh

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam