B2B Korpa

Reklamne hemijske olovke za brzu i efikasnu komunikaciju

08-7-2020 10:35:29

Ako ste u situaciji da razmišljate šta da napravite od reklamnog materijala za novu sezonu ili novu kampanju, imate ogroman izbor pred sobom.

Reklamne hemijske olovke

Kriterijuma za izbor reklamnog materijala ima mnogo, od ciljne grupe, tipa proizvoda i usluga koje reklamirate, do trenutnih trendova. Ipak, sigurno je da sa reklamnim hemijskim olovkama nećete napraviti grešku.

 

Šta god da naručujete, setite se i reklamnih olovaka, jer se one dele najčešće, možda čak i češće od vizit karti. Reklamne hemijske olovke su osnova za dobru poslovnu i marketinšku komunikaciju firme.

Najbrže skretanje pažnje na brend

Uobičajena siuacija. Nalazite se na sastanku u firmi sa kojom sarađujete ili razmatrate saradnju, shvatate da ste zaboravili hemijsku olovku i ne možete da pribeležite važne detalje.

Ljubazni sagovornici vam poklanjaju novu hemijsku olovku, i to ne bilo kakvu. Lepu, sjajnu, sa originalnim logom i lepim tragom mastila koje ostaje za njom. Pa i nisu tako loša firma, upamtićete ih sigurno. Setićete se te firme i lepog iskustva svaki put kad budete pretraživali dubine svoje torbe za posao i naleteli na njihovu hemijsku.

To je najjednostavnije i najekonomičnije brendiranje, ali efekat nije mali. Čak ni kada je hemijska olovka očigledno jeftina. Podsećanje na firmu koja je poklanja kao reklamni materijal je svakodnevno i pritom je u pitanju korisna stvar.

Za svaku firmu

Hemijske olovke kao reklamni materijal treba da se nađu u svakoj firmi koja uopšte ima marketing. Najpre zato što je postojanje lako dostupnih olovaka u poslovanju podrazumevajaće, a kad već postoji, treba da pronosi ime firme.

One spadaju u osnovne elemente kao što je slučaj sa vizit kartama jer omogućavaju prirodan tok poslovne komunikacije. Najbolje je da stoje na vidljivom mestu koje je dostupno i klijentima i zaposlenima.

Kako izabrati olovku za štampu?

Preduzeće Klik Commerce pruža izuzetno široku ponudu hemijskih olovaka za brendiranje. U ponudi imamo preko 150 modela hemijskih olovaka od različitog materijala.

Možete izabrati plastične ili metalne hemijske olovke, koje su i najčešća opcija. Tu su još i tehničke olovke, koje se mogu naći i u setu sa istom hemijskom olovkom. Drvene olovke nisu izašle iz mode, naprotiv.

Grafitne olovke kao poklon obradovaće većinu ljudi jer neodoljivo podseća na period školovanja. Za građevinske firme i servise je vrlo interesantan materijal široka drvena olovka za majstore, koja je baš zgodna za brendiranje.

Za ljubitelje bio materijala u ponudi su biorazgradive hemijske olovke od drveta ili presovanog recikliranog papira. Ove hemijske se veoma dobro uklapaju sa drugim našimbiorazgradivim reklamnim materijalima poput torbi, notesa i rokovnici.

Nove tehnologije donele su u upotrebu i olovke koje mogu da se koriste za touch screen telefone. Ove olovke su prilagođene potrebama modernih korisnika i veoma se dobro slažu sa modernim gedžetima.


Metalne i plastične tehničke olovke imaju svoju važnu primenu. Realno, svi vole da ih imaju još od detinjstva jer su bile stvar prestiža i očaravale finim tragom koji ostavljaju. Ne treba zaboraviti ni hemijske olovke sa postoljem i rastegljivim kablom koje su nezaobilazne u poslovanju koje podrazumeva rad na šalteru. Ove hemijske olovke će videti svi vaši klijenti i veoma je bitno da budu brendirane.

Štampa na olovkama je laserska ako se radi o metalnim hemijskama ili tampon štampa ako se radi o plastičnim hemijskama ili pozicijama za štampu. Oba tipa štampe su kvalitetna i veoma trajna. Naravno, nikako se ne može izostaviti ni najmoderniji vid štampe, a to je digitalna UV štampa, koja omogućava pun kolor logotipa koji se brendira.

Izaberite vašu reklamnu hemijsku olovku i osigurajte srdačnu i uspešnu komunikaciju sa klijentima i saradnicima!

Sve neophodne informacije vezane za štampu na olovkama pružiće vam ljubazni operateri kompanije Klik Commerce pozivom na telefon: +381 11 408 408 8.

« Reklamne torbe i rančevi - neodoljivi pokloni za kupce Marketinški materijal iz Green koncepta na zadovoljstvo klijenata »

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Onlajn kupovina

Društvene mreže

All rights reserved
Developed by SoftArt

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam