B2B Korpa

Marketinški materijal iz Green koncepta na zadovoljstvo klijenata

14-7-2020 09:08:44

Jedna od novina u svetu marketinga je i „Green koncept“ koji je svojevrstan sistem ideja o očuvanju životne stredine. Klik Commerce vam pruža odličan izbor reklamnog materijala koji odgovara baš ovim idejama.

Green Koncept biorazgradivi reklamni materijal

Šta je Green koncept i zašto je popularan?

Green koncept“ podrazumeva produkciju reklamnog materijala koji ispunjava najviše ekološke standarde koji se primenjuju u svetu. Radi se rokovnicima, notesima, raznim blokčićima i olovkama kao modernom reklamnom materijalu napravljenom od biorazgradivih ili recikliranih materijala.

Reklamni materijal iz zelenog koncepta šalje izuzeno dobru poruku klijentima i saradnicima kojima će se deliti. Biće im jasno da se radi o firmi koja zaista drži do svojih klijenata, njihovog zdravlja i zajedničke nam životne sredine. Imajući u vidu koliko se brzo zagađuje i narušava životna sredina, svaki korak u pravcu podizanja svesti i očuvanju sredine je od velikog značaja.

„Green koncept“ u marketingu je veoma popularan širom sveta i to sa punim pravom. Oni koji se bave merenjem efekata marketinških kampanja imaju samo reči hvale za ideje iz „Green koncepta“.

Notesi i rokovnici od biorazgradivog materijala

Klik Commerce vam pruža širok izbor reklamnih rokovnika i notesa od biorazgradivog materijala. Već sam pogled na ove rokovnike i notese u prirodnoj boji papira ukazuje na to da se radi o ekološkom proizvodu.

Neki od rokovnika i notesa se dobijaju u elegantnim kutijama od istog materijala. Svi rokovnici su sa uzicama koje omogućavaju sigurno zatvaranje. Notesi od bambusa i plute su posebno atraktivni za mlađu populaciju, a pogodni su za lasersku i tampon štampu. Blokčići sa papirom za beleške i obeleživačima stranica su kao nezaobilazni kancelarijski materijal uvek dobrodošli.

Moguće je napraviti i efektan poklon paket od sličnih proizvoda iz iste kolekcije, na primer, rokovnik, olovka i blokčić sa obeleživačima stranica u boji. Za štampanje se najčešće koristi sito i digitalna tehnologija.

Među već gotovim reklamnim paketima možete naći i one sa rokovnikom sa kutijom, hemijskom olovkom, grafitnom olovkom, gumicom, zarezačem, lenjirom i blokom za beleške.

Hemijske olovke i grafitne olovke

Nezaobilazan detalj koji upotpunjuje svaki reklamni poklon iz „Green koncepta“ je hemijska olovka od bambusa. Hemijske olovke imaju mastilo kao i klasične hemijske olovke, s tim da je telo olovke napravljeno najčešće od presovanog recikliranog papira. Razlikuju se takođe i po boji mastila.

Grafitne olovke napravljene od drveta uvek izazovu iznenađenje kod klijenata jer ih mnogi nisu koristili od perioda školovanja. Naša Life grafitna olovka je specifična po tome što u jezgru sadrži semena nane, deteline i bosiljka, te doslovno može i da se zasadi.

Pro;itajte još: Hemijske olovke najjednostavnija i najefikasnija reklama za vaš brend

Ekološke kese i torbe

Papirne kese nikada ne izlaze iz mode i doprinose ukupnom utisku o reklamnom materijalu koji se poklanja. Štampane papirne kese mogu biti u svakodnevnoj upotrebi za pakovanje proizvoda u prodaji. Papirne kese mogu biti u svoj prirodnoj boji, što se u potpunosti uklapa u zeleni koncept ili pak u boji.

Ekološke torbe za kupovinu od jute ili torbe od posebnih biorazgradivih materijala su postale pravi hit, naročito u letnjem periodu. Njihovoj popularnosti doprinosi skorašnje ograničenje upotrebe plastičnih kesa u Srbiji.

Najsavremenija štampa i ekologija

Klik Commerce vam omogućava da po vrlo povoljnim cenama izradite vrlo kvalitetan reklamni materijal iz „Green koncepta“. Pri izradi koristimo najkvalitetnije ekološke boje i tehnologije štampe koje imaju veliku postojanost.

Ukoliko nemate svoj već gotov dizajn, naš dizajnerski tim će vam pomoći da dobijete reklamni materijal baš kakav ste želeli.

Pogledajte našu ponudu Green Koncept

« Reklamne hemijske olovke za brzu i efikasnu komunikaciju Kancelarijski materijal kao efikasan reklamni materijal »

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Onlajn kupovina

Društvene mreže

All rights reserved
Developed by SoftArt

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam