B2B Korpa

Kancelarijski materijal kao efikasan reklamni materijal

29-7-2020 11:45:53

Održavanje i poboljšanje komunikacije sa postojećim klijentima, kao i pozivanje novih nije jednostavan posao. Dobra saradnja sa drugim firmama i pojedincima, kao i dobri međuljudski odnosi osnov su dobrog poslovanja.

Kancelarijski materijal Klik Commerce Zemun

Radi se o dugotrajnom procesu koji započinje od osnivanja firme. U tom procesu je od velike pomoći kvalitetan online i offline marketing, s akcentom na kancelarijski reklamni materijal koji će se deliti klijentima.

Budite klijentu stalno pri ruci

Kancelarijski materijal je vrlo praktičan poklon za veliki broj klijenata, naročito onih koji imaju sopstvene firme ili obavljaju neki kancelarijski posao. Ova vrsta reklamnog materijala omogućava da vas klijenti stalno imaju u vidu jer vaš poklon drže na radnom stolu ili kancelarijskoj polici.

Tako se često podsećaju na dobru saradnju i mogućnosti za unapređenje poslovnog odnosa.

Šta izabrati za reklamni materijal?

Da bi reklamni materijal pogodio svoj cilj i bio što vidljiviji kod klijenata, neophodno je da je praktičan i lep.

Dizajn reklamnog materijala koji će se koristiti kao kancelarijski materijal treba da bude jednobojan, sveden i elegantan. Ali i da se uklapa u uobičajeni enterijer radnih prostora.

Kalkulatori su uvek potrebni u svakoj kancelariji, kompanijskoj ili kućnoj, čak i tamo gde osnovna delatnost nema veze sa računanjem. Elegantan dizajn kalkulatora učiniće ga rado viđenim na stolu, što je najbitnije neće biti sakriven u nekoj od fioka.

Vizitari i držači za kartice spadaju u najčešće poklone iz grupe kancelarijskog materijala. Njihova praktičnost je velika, te su poželjne kod svake zaposlene osobe. Vizitari mogu biti plastični, ali i vrlo elegantni od eko kože i aluminijuma. Moderni držači za kartice mogu biti sa RFID zaštitom i vrlo su popularni.

Držači za olovke su večito potrebni, zapravo uvek ih je malo u većini kancelarija. Uvek se nalaze na stolu a ne po fiokama, što je jako bitno za prenošenje reklamne poruke. Kao kancelarijski materijal držači za olovke su trajni, te se reklamna poruka prenosi godinama. Uz to imaju i veliku površinu namenjenu štampi što omogućava veći izbor vizuala i reklamnih poruka.

Zidni satovi sa logom vaše firme mogu da krase mnoge radne i ne samo radne prostore. Sa lakoćom možete izabrati elegantan zidni sat da pronosi ime vaše firme godinama jer će se dugo čuvati.

Ručni sat je poklon za posebne klijente (ključne klijente) kojima želite da se zahvalite na saradnji i poverenju. Dostupni su u više boja i imaju mogućnost štampanja na kajišu. Mogu se dobiti i u originalnoj metalnoj kutiji koja ima veći prostor za štampu. Satovi poklon će sasvim sigurno naići na oduševljenje klijenta bez obzira na to da li već poseduje ručni sat ili ne.

Roll Up-ovi su pogodni kao promotivni materijal na sajmovima, u poslovnim objektima i prodavnicama. Ne poklanjaju se klijentima, ali ih svrstavamo u vrlo efikasan reklamni materijal kancelarijskog tipa.

Opremljeni su mehanizmom za izvlačenje i u potpunosti su mobilni, što olakšava organizovanje promocija. Na njima se mogu naći važne informacije o vašem poslovanju koje su namenjene postojećim i budućim klijentima.

Kvalitetna i postojana štampa

Štamparija Klik Commerce vam omogućava da u vrlo kratkom vremenskom roku dobijete izabran reklamni materijal sa željenom štampom.

Štampa se na artiklima različitim metodama ali je zajedničko za sve da su trajnog tipa i da je moguće koristiti sve boje.

Pregledjte našu ponudu reklamnog materijala u celosti i uverite se zašto se naši klijenti uvek rado vraćaju.

« Marketinški materijal iz Green koncepta na zadovoljstvo klijenata Ofset štampa u funkciji reklamnog materijala »

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 377 48 05

+381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

+381 (0)11 377 48 06

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam