B2B Korpa

Ofset štampa u funkciji reklamnog materijala

20-8-2020 10:09:13

Uz ofset štampu vaš reklamni materijal postaje izuzetnog kvaliteta, a uz to je jeftin i stiže na vašu adresu jako brzo. Idealno za velike firme koje su u stalnoj stisci sa vremenom, ali i male firme početnike koji ne žele da pogreše u izboru štampe.

Ofset [tampa Klik Commerce

Ofest štampa se sa pravom može nazvati klasikom u šamparstvu, uverite se i zašto.

Šta je ofset štampa?

Ofset štampa je štamparska tehnika koja se koristi još od početka dvadesetog veka uz velika usavršavanja, pre svaga digitalizaciju poslednjih decenija. Najveći napredak u tehnologiji je doživela pedesetih godina od kada se koristi univerzalno, pre svega za štampanje novina.

Ovaj tip štampe je jednostavan i logičan. Zasniva se na korišćenju specijalnih ploča za štampanje sa nanesenom bojom (kombinivanje crne, žute, magente i cijan).

Kada se koristi ofset štampa?

Ofset štampa je najzastupljeniji oblik štampe u svetu jer se koristi, pre svega, za štampanje većeg broja primeraka ili većih serija. Štampa se na različitim vrstama i debljinama papira, u zavisnosti od potreba klijenata.

Šta sve može da se štampa ofset štampom? Tehnikom ofset štampe se radi na papiru. Da pojednostavimo: knjige, novine, vizit karte, flajeri, posteri, nalepnice, memorandumi, katalozi, brošure, fascikle, kutije, kese, razna ambalaža i koverte.

Sve su to stvari bez kojih se moderno poslovanje više ne može zamisliti jer je brending postao njegov neizostavan segment. Dobro odrađen brending i reklamni materijal omogućavaju opstanak na svakom tržištu.

Svaka firma treba da ima vizit karte svojih zaposlenih, bar onih koji su u korelaciji sa klijentima i spoljnim saradnicima. Tu su zatim lepo dizajnirani, prepoznatljivi memorandumi, fascikle i koverte za svu spoljnu komunikaciju koja se odvija pisanim putem. Flajeri, brošure i katalozi su poželjni jer značajno olakšavaju rad, naročito prezentaciju robe.

A kada je reč o dostavljanju robe ne sme se zaboraviti ni adekvatna ambalaža u vidu kesa i kutija. Jeftino i brzo Osim što ima široku primenu, ofset štampa je najjeftiniji tip štampe, što omogućava izradu većeg broja primeraka. Koristi se za svu masovnu štampu koja može da broji i čak milion sasvim istovetnih primeraka od jedne pripreme.

Statistika u svetu kaže da se u čak 85% slučajeva za štampanje reklamnog i drugog materijala koristi ofset štampa.

Šta vam je potrebno za štampu?

Treba vam najpre dobar dizajn koji će se naći na vašem reklamnom materijalu. Ako nemate svog dizajnera, ne dozvolite da to bude prepreka vašoj uspešnoj prezentaciji firme.

Štamparija Klik Commerce ima svoj dizajnerski tim koji će vam izaći u susret i omogućiti da dobijete upravo ono što želite. Potrebno je da imate logo firme i druge željene podatke koji će se naći na odštampanom materijalu. Tu priča kreće.

Štamparija Klik Commerce vam omogućava da u najkraćem roku dobijete željeni reklamni materijal izrađen ofset štampom izuzetnog kvaliteta. Za dodatne informacije i naručivanje pozovite telefon: +381 11 408 408 8.

« Kancelarijski materijal kao efikasan reklamni materijal Zašto su kalendari odličan promo poklon? »

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 377 48 05

+381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

+381 (0)11 377 48 06

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam