B2B Korpa

Top 5 gedžeta u reklamnom materijalu

10-5-2021 11:02:16

 

reklamni gedzeti

TOP 5 izuzetno korisnih gedžeta kao reklamni materijal

Kalendari, hemijske olovke i upaljači su vrlo korisni, ali da li ste razmišljali da vaš reklamni materijal bude nešto originalno i mnogo zanimljivije?

Živimo u 21. veku i gedžeti su nezaobilazni deo naše svakodnevnice. Danas ih možete iskoristiti kao reklamni materijal i pokloniti svojim klijentima ili potencijalnim korisnicima. Vrlo originalno, a pre svega korisno, je l’ da?

Predlažemo neki od sledećih TOP 5 gedžeta:

1. USB memorija

USB je uređaj koji danas imamo svi, ali baš kad nam zatreba nema nigde nijednog! Ili nas kolega zamoli da mu pozajmimo, a već sutradan mu se gubi svaki trag. Zato nikad nije na odmet imati po koji USB viška.

Zahvaljujući direktnoj štampi danas možete naručiti USB uređaje sa logom vaše firme! I što je najbolje možete i sami birati kakav USB želite: običan plastični, metalni ili silikonski.

2. Grom A5 notes

Punjač i notes u jednom. Vaši klijenti sigurno nikada nisu dobili ovako zanimljiv reklamni materijal.

U notesu se nalazi baterija kapaciteta 4000 mAh-a sa punjačima prilagođenim za sve novije uređaje. A ukoliko treba da zapišete neki bitan podatak, tu je i mali notes za beleške, brojeve telefona, adrese i slično. Tačno je da živimo u doba tehnologije, ali još uvek postoje osobe koje su sigurnije kada nešto zapišu na papir.

Sve zajedno dolazi u atraktivnoj poklon kutiji.

3. Punjač mobilnih telefona za automobil

Vrlo praktična sitnica, s obzirom da u vreme pametnih telefona, još uvek ništa ne može da zameni Nokiu 3310 kojoj je baterija trajala i po sedam dana.

Zbog velikog protoka podataka, visoke rezolucije, kamere i interneta, današnjim telefonima baterija traje svega po par sati. Ne zvuči baš ohrabrujuće za poslovne ljude koji žele da im mobilni telefon uvek bude na raspolaganju.

Rešenje je punjač mobilnih telefona za kola, i to sa dva priključka, tako da i vaš saputnik može da napuni svoj telefon. Odlična stvar za ljude koji su često na putu, poput komercijalista, vozača ili drugih terenskih radnika. Nema potrebe da gubite vreme u kafiću, čekajući da vam se napuni baterija.

4. Držač za telefon

Danas poslovni ljudi ne mogu bez telefona, na žalost često su prinuđeni da se javljaju dok voze, što se kosi sa bezbednosnim propisima.

Zato svaki vozač treba da ima držač za telefon koji se može koristiti u kolima. Dovoljno je javiti se na telefon i uključiti sagovornika na spikerfon.

Što je najbolje, naša varijanta držača poseduje i punjač za telefon, a možete ga preuzeti i sa logom vaše kompanije.

5. Bluetooth zvučnik

Bluetooth zvučnici napravili su pravi ,,bum“ među ljubiteljima muzike. Zahvaljujući ovim simpatičnim gedžetima, dobar zvuk vam je dostupan i dok ste na izletu, plaži, u šetnji sa kućnom ljubimcem...

Osim što možete birati između nekoliko modela odličnog dizajna, dobijate i Bluetooth zvučnik sa natpisom vaše firme. Sjajn poklon za klijenta koji uživa u dobroj muzici ili možda kao nagrada za giveaway na Instagramu, koja će vaš brend učiniti popularnijim i na društvenim mrežama.

 

Tu smo da ostvarimo svaku vašu zamisao do ispisa imena uspešnog brenda. Kontaktirajte nas kako bismo na najlakši i najbrži način došli do savršenog rešenja za promovisanje vaše kompanije.

« Majice kao reklamni materijal TOP 9 predloga za savršen reklamni materijal za dame »

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 377 48 05

+381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

+381 (0)11 377 48 06

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam