B2B Korpa

Reklamni materijal za Back to school kampanje

13-8-2021 10:27:06

Reklamni materijal namenjen najmlađim „poslovnim“ švrćama

     Deca su iskreni, ali i ozbiljni prenosioci poruka i zato se promotivni pokloni namenjeni njima biraju i prave pod strogo kontrolisanim uslovima. Sa druge strane, kompanije koje propremaju poklone ovog tipa, znaju da će jednom pridobijenu dečiju ljubav imati zauvek, pa ih zbog toga smatraju najvrednijim klijentima, te artikle namenjene njima osmišljaju i brendiraju sa puno mašte, radosti, ljubavi i entuzijazma. Ipak, njihovu znatiželju neophodno je konstantno animirati i obnavljati, pa su inovacije poklončića konstantne i često vizionarske.

Jasno je da se dečija ljubav ne može kupiti poklonom, ali ono što je kod dece lepo, fascinatno, bogoliko jeste njihovo poverenje. A ono se zaslužuje. Kako sa sitnicama koje im u datom momentu život znače, tako i velikom dozom pažnje i poštovanja.

  Kompanija Klik commerce obazrivo je selektovala artikle za mališane koje možete brendirati logotipom vaše firme. Prostudirajte zanimljivu ponudu promo programa namenjenog najmlađima, a zatim odaberite artikal i uživajte u osmesima koje darujete deci:

1. Ranac Enco

     Rančić za sport kao savršen proizvod kojim ćete nivo brenda uzdići na zahtevne lestvice, ma koliko jaka bila konkurencija vaše branše. Naime, njegova praktična strana ogleda se u lakoće rukovanja, jer je povezan vrpcama, pa se klinci neće mučiti dok ubacuju ili vade stvari iz njega. Osim toga, izuzetno je pogodan za nošenje pomoćnog pribra poput opreme za fizičko ili nekih akvizita potrebnih za likovnu i muzičku kulturu. Obaška što će svaki mališan u njemu rado nositi svoju užinu ili omiljenu igračku.

reklamni-ranac

     Ovim rančićem podstičete mališane i njihovu svest na bavljenje rekreativnim i kreativnim stvarima, te će kompanija automatksi biti obeležena kao društveno-odgovorna.

Rančići su pakovani u setu od po 50 komada, a dolaze u 14 različitih nijansi, veselih i razdraganih, pa će momenat oduševljenja biti dodatno akcentovan.

2. Flašica za vodu Primavera

     Voda je pokretačka snaga prirode, pa samim tim i svega što se u njoj nalazi. A mališani prirodu najviše vole. Zato je neophodno obezbediti im dovoljan unos tečnosti u toku igranja. Reklamna flašica Primavera napravljena je od stakla, čime se pažnja skreće na bitnost eko-sistema, te njihovog odrastanja u njemu. Brending i logotip se ocrtavaju na neopren navlaci koja predstavlja svojevrsnu futrolu flašice, ili pak na čepu. Samog dodira štampe sa tečnošću koju deca piju nema, pa se tako nastavlja niz brige i svesti o najmanjim potrošačima.

promo-materijal-flasica

3. Voštane bojice Inspire

     Svet ispunjen maštom, šarenilom i šašavim mislima neophodno je zabeležiti u momentu vremena. Dečija radost dok crtaju i boje svoje omiljene filmske junake, princeze iz bajke i najdraže životinje, u psihologiji je zauzela primarno mesto. Iz tih razloga reklamni artikal, kakve su voštane bojice, neophodan je deo svake „Back to School“ kampanje.  6 različitih bojica upakovanih u malu kartonsku kutiju, idealan poklončić za povratak u školske klupe, ali i za jasno prenošenje poruke koju odštampan logotip nosi. Ravna površina kutije daje veliki  prostor za štampu u punom koloru  bilo koje zamisli i idejnog rešenja.

promo-materijal-bojice

4. Kasica-prasica Donax

     Nema deteta koje neće odoleti ovom preslatkom poklonu. A ni roditelja. Kasica za sitan novac biće vaš savršeni partner u usađivanju svesti o štednji i čuvanju. Dalja psihologija kaže da se deca time uče da razlikuju materijalne vrednosti od onih koje se novcem ne mogu kupiti. Odštampajte logotip kompanije na ovom jedinstvenom artiklu i budite začetnik dečije filozofije „odvajanja za novu igračku“.

Kasica-prasica-reklamni-materijal

     Kasica je napravljena od kuvane netoksične plastike i dolazi u 6 različitih boja, pa će kombinacija sa bojama logotipa biti jednostavna, laka i zabavna, baš kao i vreme koje će deca posle provesti sa njom.

5. Mini notes Taric

     Deca često imaju potrebu da se oblače kao odrasli i glume svet velikih i ozbiljnih. Beksonačno su simpatični njihovi izlivi poslovnosti kada navlače preogromne kravate i košulje od tate, ili dugačke haljine i visoke štikle od mame. Beskonačno su smešni njihovi pokušaju pravljenja frizure prilikom koje se potroši barem pola tubice gela, ili pak neuspešni precizni ocrtaji karmina, u kom čep služi kao sredstvo da isti nestane. Da bismo uoblikovali taj njihov svet, priđimo njemu sa te njihove ozbiljne poslovne tačke. Poklonimo im jedan mali brendiran notes kakav je Taric, koji će zgodno staviti u pregradu školskog ranca, torbicu za šetnju ili rančić za sport. Pokažimo im da nam je bitno da dobiju poklon ali i da sasvim podržavamo njihovo igranje i maštanje sveta ozbiljnih ljudi.

Oni će zauzvrat zapamtiti ko ih je podržao u njihovom strogom završavanju dnevnih obaveza, i poruku širiti svakome ko sa njima u kontakt dođe.

Reklamni-notes

Notes je formata A6, sa tračicom u boji korica. Korice su presvučene termo materijalom, sa završnim soft slojem, idealne za štampu logotipa u punom koloru preko cele površine.

« TOP 9 predloga za savršen reklamni materijal za dame Prsluci - bitan i poželjan reklamni materijal »

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 377 48 05

+381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

+381 (0)11 377 48 06

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam