B2B Korpa

Top tri muška novogodišnja poklona za 2022. godinu

09-11-2021 15:48:36

poklon za njega

 

Novogodišnji pokloni za poslovne partnere moraju izaći iz okvira očekivanog. Njihova prezntacija nikako ne bi trebalo da bude čisto ispunjavanje norme, već prikaz naklonosti i nekog vida zahvalnosti.

Ovo su sasvim dovoljni razlozi da reklamni materijal prenesemo na viši nivo i logotip kompanije urežemo na dragocene i elegantne poklone koji će subjektivno istaći ličnost kojoj su namenjeni.

Sigurno se često zapitate čime biste izmamili osmeh i oduševljenje kod nekog vip klijenta. Predstavljamo vam tri muška intrigantna i ozbiljna poklona koji svoju praktičnu namenu pokazuju nakon otvaranja:

Vinski set

 

vinski set

 

Poslovne večere obavezno prati ukus dobrog i kvalitetnog vina. Takav ukus organizatori događaja često žele da zauvek ostave u mislima svojih gostiju.

Vinski set je zato poklon koji ne može imati bolju priliku od pomenute da impresionira sve u svom okruženju.

reklamni vinski set

Kvalitetan pribor za otvaranje flaša nalazi se u otmenoj drvenoj kutiji. Na kutiji se laserskim zracima ispisuju slova logotipa. Mora se priznati da je utisak takvog poklona zaista očaravajući.

 

 

Eksterne pomoćne baterije

 

reklamni power bank

 

Savremeni muškarci vole savremene poklone. Tehnologija svakako pripada toj grupi.

Pokazalo se kroz poslednjih par godina da su određeni limiti pomereni i da je iz tih razloga muškarcima aksresoar podjednako postao bitan kao i ženama, i da lične stvari poput mobilnog telefona ili dodatne opreme za njega biraju čak sa mnogo više pažnje nego pripadnice ženskog pola.

Zato je na drugom mestu najprodavaniji muški poklon eksterna pomoćna baterija.

Oblike i jačine power bankova iz godine u godinu dovodimo do savršenstva, a mora se priznati da stilom i bojama vidno mnogo više naginjemo jačem polu i njihovim zahtevima.

Eleganta crna, srebrna ili bela kućišta minimalistički se brendiraju jasnim znakom kompanije, dok se dodatna pažnja pokazuje pakovanjima u kojima se one isporučuju.

Izbor je jako veliki, a materijali od kojih su napravljeni zadovoljavaju sve potrebe i zahteve, kako, primera radi, IT kompanija, tako i „eko-frendly“ firmi ili organizacija.

Uverite se i sami u ogroman izbor ovih predivnih muških promotivnih proizvoda i izaberite onaj koji opisuje poslovanje baš po meri vaše firme.

 

Pljoska

 

pljoska sa štampom

Poklon kao što je pljoska naizgled deluje jako škakljivo i na neki način ne toliko ozbiljno, zar ne?

Ne zaboravimo, međutim, da u muškom svetu ona ne predstavlja puko sipanje alkoholonog pića. Muškarci je vide kao deo tradicije, istorije, odvažnosti i snage. Na kraju, pljoska za njih predstavlja ukazivanje izuzetnog poštovanja.

pljoska sa logom

I ovaj reklamni artikal se ukrašava laserskim zracima dok se izbor mililitraža kreće od 30 ml do 230 ml. Drugim rečima za svačiji džep – prenešeno i bukvalno.

 

Kontaktirajte nas za sve detalje oko poručivanja i štampe na ovim predivnim novogodišnjim muškim korporativnim poklonima na office@klik.co.rs

Ostalu ponudu možete pogledati putem ovog linka

« Zašto volimo kalendare?

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 377 48 05

+381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

+381 (0)11 377 48 06

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam