B2B Korpa

Zimske čarolije uz reklamni materijal

19-1-2022 10:41:17

 

Čuvanje klijenata i stalno održavanje njihove znatiželje osnovni su zadaci svake kompanije koja prodaje proizvode ili usluge. Marketinška delatnost u osnovi polazi od jednostavne vizije, a to je „Zadovoljan kupac skoro sigurno je i odan kupac“.

 

Promotivni pokloni su upravo iz tog razloga konstantno prisutni na tržištu.

Veliki izbor istih ili sličnih proizvoda na tržištu iziskuje dodatni trud u njihovoj promociji.

Zato je bitno potrošačima jasno staviti do znanja koliko je njihova vernost važna i koliko samo od njih zavisi život nekog „proizvodnog pogona“.

 

Zimski reklamni materijal

 

Zimski period godine predstavlja savršeno vreme kada se pojam topline najlakše koristi u promotivne svrhe.

 

Dani koji počinju iz minusa i belina snega koja okružuje akcenat stavljaju na stvari koje u ljudima izazivaju sećanje i želju za nečim što je ušuškano, pufnasto i zaštitno.

Naš svet reklamne galanterije ispunjen je sa pregršt zimskih reklamnih materijala, a za lakši odabir izdvajamo vam TOP 3 PROMO ARTIKLA koja će na promocijama nedvosimisleno privući pažnju potrošača:

 

Swipe – rukavice sa štampom i touch screen efektom na vrhovima prstiju

 

Rukavice sa stampom

 

Mora se priznati da je osećaj kuckanja poruke ili pozivanja nekog sa promrzlim prstima krajnje neprijatan. Zimske reklamne rukavice sa tri touch screen prsta su u ovom slučaju savršen izbor promo materijala.

Rukavice su urađene od akrila, a materijal na vrhovima prstiju služi za pisanje po svakom ekranu osetljivom na dodir.

Touch screen efekat na vrhovima napravljen je od specijalnih materijala koji u potpunosti imitiraju kožu prsta i upravljanje mobilnim telefonom čine jako jednostavnim i prilikom najnižih temperatura. Rukavice dolaze u tri različite varijante boja – crnoj, crvenoj i teget, što ih čini lako prilagodljivima bilo kom logotipu.

 

rukavice za telefon

 

Brending na rukavicama izrađuje se isključivo vezom, jer, složićete se, kvalitetan promotivni poklon ovog tipa zahteva i kvalitetan vid apliciraja logotipa.

Topla zaštita i odgovaranje na poruke bez teškoća – idealan spoj za formiranje poklona koji svi žele i zbog kog će ispuniti svaki uslov kako bi do njega došli.

 

Berg – zimska kapa sa štampom

 

kapa sa štampom

 

Sačuvati glavu od hladnoće uz pomoć artikla koji zasigurno ističe slova brenda.

Zimska kapa - praktična, čitljiva i vidiljiva reklama. Savršen promotivni poklon za hladne dane.

Kapa je urađena od akrila sa asocijacijom na bakin ručni rad i dolazi u četiri klasične korporativne boje, crnoj, teget, svetlo i tamno sivoj.

Ima jasnu i čistu površinu za štampu, idealnu za vez koji se direktno aplicira. Postoji, međutim, i opcija prišivanja amblema u slučaju da su logotipi komplikovaniji i zahtevniji za rad.

 

zimska kapa sa vezom

 

Alaska – zimski šal sa štampom

 

Reklamni proizvod ovog tipa, osim svoje praktične namene, jako dobro se kotira kao modni detalj.

 

reklamni sal

 

Šalovi pokrivaju najčešće čak tri sezone, pa će time ulaganje u ovaj vid promotivnog artikla imati neku vrstu produženog dejstva reklame.

 

Šal je napravljen od polara, pa je zaštita od hladnoće zasigurno obezbeđena, a svoje varijante prikazuje u čak 4 različite boje, crnoj, plavoj, crvenoj i beloj.

 

sal sa stampom

Poput kape i rukavica, šalovi su najatraktivniji sa logotipom koji je urađen vezom. Ipak, oni poseduju i svoju ekonomičniju stranu štampe, a to je preslikač, pa su iz tih razloga dopsta zahvalniji za masovne i velike promotivne akcije.

 

Pokloniti toplinu, obradovati i nagraditi kupca – znači zaokružitit celokupnu priču jedinstvenog proizvoda na tržištu. Drugim rečima, život jedne savršene akcijske ponude proizvoda sa reklamnim materijalom na njenom finišu.

 

Celokupnu ponudu možete pogledati na našoj internet strani klikom OVDE , a u slučaju posebnih zahteva ili nekih nedoumica obratite se našem stručnom timu putem mejl adrese office@klik.co.rs

 

« Top tri muška novogodišnja poklona za 2022. godinu Tri nova modela reklamnih šolja samo za vaše klijente »

KLIK COMMERCE D.O.O

Miroslava Antića 19

11080 Zemun

Tel: 011 408 408 8

065 377 48 05

011 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam