B2B Korpa

Reklamni materijal – jedina zaista poželjna reklama

10-4-2020 09:28:56

Obradujte svakog klijenta

Klijenti vole praktičan reklmani materijal i gotovo nikada ga ne odbijaju, što ga čini jedinim kanalom reklamiranja koji je opšte prihvatljiv.

Reklamni materijal Klik Commerce

Klijenti, sadašnji i potencijalni mogu reklamni materijal da imaju u rukama, što im omogućava poseban odnos sa brendom.

 

Ukoliko poklanjate priveske, hemijske olovke ili nešto slično niske vrednosti gledajte da taj poklon dobije svaki vaš klijent. Ljudi će jednostavno imati utisak da su sa vama uvek na dobitku i utisak traje, bez obzira na simboličan poklon.

Za verne kupce kojima želite da pokažete zahvalnost i poštovanje pripremite posebne poklone.

Na primer poklon set, rokovnik ili neki moderan gedžet sa logom firme, obavezno u brendiranoj torbi ili kesi. Ovakvi gestovi se veoma poštuju i pamte jer govore o svesti kompanije o važnosti bliskih odnosa sa važnim klijentima i saradnicima.

Kako odabrati reklamni materijal?

Izbor reklamnog materijala treba da bude podređen marketinškim ciljevima, zatim ciljnoj grupi i planiranim marketinškim aktivnostima. Kompanija Klik Commerce vam pruža veliku ponudu reklamnog materijala vrhunskog kvaliteta, štampu, profesionalni dizajn, kao i pomoć pri izboru.

Najčešći izbor većine firmi koje posluju u Srbiji su brendirane hemijske olovke, upaljači i različiti privesci za ključeve. Ovaj vid reklamnog materijala ostavlja lep utisak jer je praktičnost na prvom mestu.

Hemijske olovke se često menjaju i pozajmljuju, obično ih vidi i koristi veći
broj ljudi, te se vidljivost brenda lako povećava.

Rokovnici su verovatno najpoželjniji pokloni za potencijalne i postojeće klijente zbog svoje velike praktičnosti i elegantnog izgleda. Koriste se uglavnom oko pola godine, ali se dugo čuvaju. Klijenti koji su ih dobili na poklon će ih nositi sa sobom na svaki sastanak i tako širiti lep doživljaj vašeg brenda.

Ukoliko imate ekskluzivne proizvode ili usluge koji su namenjeni uskoj ciljnoj grupi pravi poklon za vaše klijente su specijalni poklon setovi. Ovi setovi su obično sastavljeni od elegantnog notesa i vizitara ili hemijske olovke, odnosno setom elegantnih olovaka. Klijenti će se osećati posebno, polaskano i poštovaće vaš znak pažnje.

Sličan efekat imaju i moderni gedžeti: USB memorija, bežični punjači, slušalice, pomoćne baterije i bluetooth zvučnik. Klijenti će nakon ovakvog poklona imati utisak da se radi o vrlo modernoj firmi koja progresivno napreduje i razume potrebe klijenata.

Poklon za klijente u vidu reklamog materijala treba birati i u skladu sa sektorom u kom firma posluje. Praktičan pribor za jelo na poslu, termosi i keramičke šolje će svakako biti lep poklon za vaše zaposlene i zaposlene u firmama vaših klijenata.

Naročito ako se vaša firma bavi ugostiteljstvom ili trgovinom hranom i pićem. Isto važi i za torbe, naočare, reketima za tenis na plaži ili ogledalcetom sa logom vaše firme. Poklon za
klijente treba birati tako da vaši klijenti u pravom trenutku vide vaš logo.

Lepi brendirani kišobrani su više nego poželjni pokloni. Obradovaće im se baš svaka osoba, naročito ako ga darujete u kišnom periodu godine. Marketinški efekat koji imaju brendirani kišobrani u smislu podizanja vidljivosti brenda je izuzetan jer će se kišobrani „šetati“ slobodno među ljudima na ulici.

Vlasnici dečijih igraonica, butika za decu i drugih trgovina namenjenih deci treba da razmotre kako da za sebe vežu ovu osetljivu grupu potrošača. Simpatični pokloni u vidu kutije sa bojicama, lenjiri i rančići sa vašim logom će i deci i roditeljima biti drag poklon. Deca te
poklone primaju srcem i pamte pozitivne utiske iz vašeg objekta.

Brendiranje radne uniforme u vidu majica i dukseva za zaposlene je već uobičajena stvar koja daje ozbiljnost poslovanju. Ukoliko vaši radnici borave na otvorenom razmislite i o brendiranju praktičnih prsluka, kapa i jakni. Pored vaših zaposlenih, tekstil sa vašim logom može biti odličan
poklon za vaše saradnike i klijente koji inače prave odličan posao vašoj firmi.

Ulaganje u reklamni materijal nikada nije bespotrebno i gotovo uvek se višestruko vrati jer utiče na stvaranje poverenja kod klijenata.

Dobar reklamni materijal možete dobiti tako što ćete svoj već gotov dizajn poslati našem timu u vektorskom formatu. Ukoliko nemate svoj dizajn nemojte brinuti. Naš iskusan tim dzajnera će vam pomoći da dođete do željenog izgleda reklamnog materijala.

Za sva pitanja u vezi izbora reklamnog materijala i štampe pozovite telefon:

+381 11 408 408 8.

Vaš Klik Commerce 

« FLY - adapter za struju Poklon setovi najbolji vid predstavljanja firmi »

KLIK COMMERCE D.O.O

Miroslava Antića 19

11080 Zemun

Tel: 011 408 408 8

011 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam