B2B Korpa

Reklamne majice - najbolja vidljivost vašeg brenda

11-5-2020 10:17:59

Neka se svi okreću za vašim majicama!

Reklamne majice spadaju u najomiljeniji reklamni materijal koji se deli i koristi. Kada su kvalitetne i dizajnerski dobro urađene mogu da budu reklamni materijal koji će na idealan način i prilično dugo pronositi ime brenda.

Reklamne majice

Majice za promocije i one koje se vole

U zavisnosti od namene i ciljne grupe kojoj će biti podeljene, reklamne majice se dizajniraju tako da što duže budu prijemčive za nošenje. Brendirane majice se mogu koristiti kao uniforma za zaposlene u firmi, kao majice koje podstiču osećaj zajedništva unutar jednog tima kompanije, kao čisto reklamne majice koje nose promoterke na promocijama, ali i kao majice koje se dele na promocijama klijentima i potencijalnim klijentima. Najčešće se štampaju  ove poslednje.

Majice namenjene podeli klijentima treba da budu originalne i primerene, odnosno rađene u stilu koji klijenti preferiraju. To mogu biti majice sa diskretnom logom i/ili reklamnim sloganom ili sa duhovitim (cool) natpisom koji nema tako direktne veze sa vašim brendom.

Reklamne majice treba da budu što duže aktuelne, ali i da traju više od dva pranja. Ukoliko želite da se vaše majice zaista dugo nose i time šire vidljivost brenda, nemojte štedeti na izboru materijala, ali ni na dizajnu. Dobar dizajn će učiniti vašu reklamnu majicu voljenom i samim tim nošenom, pa se ulaganje višestruko isplati.

Pored modela majice i stila u kom će se grafika štampati, treba izabrati i adekvatnu poziciju štampe. Najčešće je to centralna površina majice, na grudima ili nešto ispod. Ali može da bude i sa jedne strane na grudima, na gornjoj trećini leđa ili na ramenu. Pozicija štampe može da bude i ključna za poruku koju majica nosi, te prilikom dizajniranja treba uzeti u obzir sve mogućnosti.

Pročitajte još: Reklamni kačket vaš omiljeni odevni predmet

Vrste, boje i modeli reklamnih majica

Naručiocima je na raspolaganju širok izbor majica svih boja i modela. Polo majice nikada ne izlaze iz mode i često su idealno rešenje za diskretno brendiranje u kompanijama čiji su klijenti poslovni muškarci. Ženske majice sa kragnom, dugmićima i ranflom oko rukava mogu biti dobitna kombinacija za žensku uniformu.

Među traženijim majicama su i one u retro stilu sa zadebljanim porubom na rukavima i dodatnom trakom na okovratniku, uglavnom se i dizajnerski uklapaju sa retro grafikom.

Kod izbora reklamnih majica treba obratiti pažnju i na okovratnik, odnosno izrez (kružni različite dubine i V-izrez). Ove majice su retko kad crno-bele, uglavnom se rade u punom koloru i mogu da budu štampane na celoj površini. Dodatno brendiranje može da dođe kroz etikete, bilo platnene koje se prišivaju ili papirne koje se kače pomoću kanapa.

Pročitajte još: Reklamni materijal i identitet firme ključ uspešnog poslovanja

Materijali i veličine majica

Majice kratkih rukava mogu biti jednostavne, klasičnog kroja i one nešto traženije, strukirane, sa elastinom i od 100% pamuka. Pamučne majice imaju svoje prednosti i obično se izrađuju u klasičnom ravnom modelu, bez strukiranja. Majice sa određenom količinom elastina su neophodne kod strukiranih majica, naročito ženskih.

Klijentima je raspolaganju izbor veličina od S do XXXL, a štampa se radi sito tehnikom, vezom ili preslikačem, u zavisnosti od dizajna i namene. Majice sa štampon su postojanih boja bez obzira na metod štampe.

Šampanje majica podrazumeva gotov dizajn, ali ukoliko nemate već ostvarenu saradnju sa dizajnerima, na raspolaganju su vam dizajnerske usluge našeg stručnog tima. Ako šaljete svoj gotov dizajn potrebno je da to bude u vektorskom formatu (u krivama) i da su jasno precizirane pozicije štampanja.

Za dodatne informacije i naručivanje pozovite telefon: +381 11 408 408 8  i  +381 11 408 411 7.

« Reklamni upaljači nikog ne ostavljaju ravnodušnim Štampa na šoljama za bolji imidž firme »

KLIK COMMERCE D.O.O

Miroslava Antića 19

11080 Zemun

Tel: 011 408 408 8

011 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam