B2B Korpa

O nama

 

Preduzeće KLIK COMMERCE d.o.o. već preko 20 godina uspešno posluje na polju prodaje i štampe reklamne galanterije sa štamparijama širom Srbije, kao i sa krajnjim klijentima, kako u zemlji, tako i inostranstvu. Od osnivanja, 1992. godine, pa do danas, trudimo se da uvek ispoštujemo tri glavna principa uspešne saradnje, a na obostrano zadovoljstvo: 

1) kvalitet
2) preciznost
3) tačnost.

Krajnji rezultati u našem poslu uvek su na zavidnom nivou kada znate da iza vas stoje profesionalci iz oblasti marketinga i dizajna, stručnjaci iz sveta grafike i širok dijapazon kvalitetnih proizvoda . 
 

KLIK COMMERCE je direktni uvoznik i proizvođač reklamne galanterije koju ima u svojoj ponudi, a kako se u okviru firme nalazi savremeno opremljena štamparija i kako smo usko specijalizovani za offset, sito, laser i tampon štampu nudimo vam kompletnu uslugu brendiranja na jednom mestu uz najkraće rokove isporuke.U našoj ponudi možete naći veliki izbor olovaka, kalendara, memoranduma, brošura, kataloga, fascikli, roll up-ova, promo pultova, blokova, svezaka, kesa, majica, kačketa, šolja, torbi, kišobrana, a svakako i artikle iz sveta tehnologije poput power bank-ova, usb-ova, hub-ova itd. 

Strateško planiranje, prilagodljivost idejama, kompletna posvećenost klijentima i njihovim zahtevima naša su dužnost. 

Uvek imajte na umu da je Vaša odluka da uspete bitnija od bilo koje druge. 

A sinonim za uspeh danas je svakako dobra reklama. 

Siguran korak ka velikim slovima vašeg brenda uvek počinje uz KLIK.

 

KLIK COMMERCE D.O.O

Hemingvejeva br.17

11080 Zemun

Tel: +381 (0)11 377 48 05

+381 (0)11 408 408 8

+381 (0)11 408 411 7

+381 (0)11 377 48 06

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam