B2B Korpa

Štampa na šoljama za bolji imidž firme

22-5-2020 17:22:58

Skoro svaka osoba se obraduje kada dobije reklamnu šolju, a da ne pominjemo da ih baš niko nikada ne odbija. Zato spadaju u najčešće izrađivani reklamni materijal. Poklanjanje brendirane šolje je vrlo lep gest i odličan način da se zahvalite na ukazanom poverenju.

Štampa na šoljama za bolji imidž firme

Šolje sa štampom su one simpatične „sitnice koje čine život“ i unose vedrinu svojim bojama i porukama. Baš brendiranjem šolje za kafu, za svakodnevni užitak, navodimo korisnike da prihvate da je ime brenda nešto što je za njih prijatno i valjano, deo njihove svakodnevice, baš kao i šolja kafe ili čaja.

Samo jedna šolja menja sve

Poklanjanje brendiranih šolja baš uvek nailazi na oduševljenje jer je njihova primenljivost uvek odlična. Reklamne šolje su zgodne za poklon klijentima i saradnicima sa kojima imate dobru saradnju. Poklon je privlačan iako je male vrednosti.

Šolje svi vole

Praktična strana šolje omogućava čestu upotrebu, a samim tim i podsećanje na brend. Velike šolje za čaj i kafu se vrlo često koriste po kompanijskim kuhinjama i kancelarijama, gde ih koristi veliki broj ljudi. Takođe i u privatnim domovima, svakodnevno ili nešto ređe, kada dođu gosti, što opet sluti na povećanje vidljivosti brenda.

Kome je potrebno brendiranje šolja?

Brendirane šolje vole svi da dobiju, pa se može reći da mogu i svi da ih izrađuju. Ipak, pojedinim sektorima paše više ovaj tip marketinga. To su najpre svi ugostiteljski objekti koji žele da njihovi verni gosti ponesu nešto njihovo u sećanje na divno provedeno vreme.

Reklamne šolje su poštovan poklon kada dođu iz ruku modernih zanatlija poput kozmetičara. Svi koji pružaju usluge ili prodaju proizvode koji se smisaono mogu povezati sa hranom i pićem ili drugom vrstom užitka neće pogrešiti ako se odluče za brendiranje šolja.

I auto servisi kome klijenti ostave solidne sume novca za popravke, ali će zato možda kasnije zagubiti vizit kartu, dok sa šoljom to neće biti slučaj. Brendirana keramička šolja je reklamni materijal koji se ne gubi!

Štampa na šoljama

Firme najčešće odlučuju da štampaju na keramičkoj šolji samo svoj logo ili reklamni slogan. Reklamna šolja može da bude mesto na kom će se primeniti inovativna marketinška strategija sa promišljenim porukama ili interesantna grafika. Bilo da je u pitanju retro stil, mini promo strip ili duhovita sličica, štampa na šoljama treba da ima vedar duh jer se koristi najčešće u pauzama za odmor i opuštanje.

Ukoliko nemate svoj već gotov dizajn koji bi se našao na reklamnoj šolji na raspolaganju vam je naš kreativni tim dizajnera.

Tehničke karakteristike

Štampa na reklamnim šoljama može da bude punog kolora, putem sito ili sublimacione štampe. Obavlja se sa termičkom fiksacijom koja omogućava trajnost i perivost zbog završne glazure odličnog kvaliteta. 

Dimenzije štampe mogu biti različite veličine, u zavisnosti od dimenzija šolje, maksimalno od drške do drške. U našoj ponudi mogu se naći različiti modeli klasičnih šolja za kafu ili čaj, bele površine za štampanje ili u boji.

Zatim su tu popularne magične šolje koje otkrivaju grafiku kada se sipa topla tečnost. Ne treba zaboraviti šolje za espreso, staklene šolje za čaj, sportske flašice i plastične šolje sa poklopcem i silikonskim rukohvatom.

Među keramikom za štampu u ponudi sem šolja imamo, pepeljare i činije različitih veličina. U poslednje vreme veliko je interesovanje za metalne termose različitih veličina koji su takođe odlični za brendiranje.

« Reklamne majice - najbolja vidljivost vašeg brenda Reklamne torbe i rančevi - neodoljivi pokloni za kupce »

KLIK COMMERCE D.O.O

Miroslava Antića 19

11080 Zemun

Tel: 011 408 408 8

011 408 411 7

Email: office@klik.co.rs

Radno vreme:
Pon-Pet od 8:30-16:30

Onlajn kupovina

Kompanija

Društvene mreže

All rights reserved

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam